HOT✌🏼 Free Express Shipping on orders $200!
topp 10 postorder brudens webbplatser

Academic Singles ar en forhallandevis bra dejtingsajt

Academic Singles ar en forhallandevis bra dejtingsajt

Academic Singles ar en forhallandevis bra dejtingsajt

Sammanfattning

Huvudsyftet ar att anpassa valutbildade folk via en personlighetstest. Vi upplever att tjansten fungerar bra i Sverige och att det finns relativt otaliga brukare. Nackdelen ar att du ej kan konsumera flertal fran funktionerna i genom gratistjansten och att du hastigt tvungen bekosta forut att kunna bruka tjansten fullt ut.

Fordelar
Nackdelar

Introduktion

Academic Singles ar en dejtingsida som tar stravan kungen att anpassa singlar med hogre utbildning. Det kan saledes anses besta en slags nischsida inom natdejting. Dejtingtjansten har sin bas i Luxemburg, men allting innehallet gallande den svenska versionen av sidan ar kungen just svenska.

Vi inneha testat Academic Singles och tittat narmare kungen allting fran matchning och personlighetstester, till parametrar och integritetsregler. Las vidare forut att lara dig mer ifall vad vi inneha ron om Academic Singles.

In Registrering

Steg ett i registreringsprocessen ar att ange baksida av underben du soker kungen dejtingsajten. Ar du en man som soker dam, kvinna som soker man, eller nagot annat? Narmast I foljd tvungen du ange en mejladress och fabulera ett losenord.

Nar det arme steget ar slutfort genomfor du personlighetstesten som amna anvandas for att matcha dig med en adekvat partner. Vi ska genast ta en narmare glimt pa just personlighetstesten.

Personlighetstest

I start av personlighetstesten kommer du att atnjuta en rad olika fragor, som till foredome hur du ser gallande uppgiftsfordelningen i ett affar, och hur du marker att du ar betuttad. Det finns dock ej flera sadana fragor innan det overgar till att bedoma olika egenhet hos dig sjalv och dessutom hos din potentiella partner.

Ratingen sker genom att du till foredome far fragor om baksida av underben du soker hos en partner och sedan far rangordna annorlunda personlighetsdrag gallande en skala. Du kan till exempel lite utlatandet ”Jag onskar en partner som ar beslutsam” som du sedan ska gradera fran 1 till 6, dar 1 betyder att det ej ar betydelsefullt alls ifall din partner ar resolut, och 6 betyder att det ar himla viktigt for dig.

Narmast I foljd ska du gora samma sak ifall dig allena. Som exempel kan du atnjuta fragan ”Vad tilltalar dig mest?” och sa presenteras du for en rad annorlunda koncept som ska rangordnas. Ar reflektion till foredome nagot som ar mycket centralt forut dig under tiden det ar mindre viktigt att lyssna? Enar anger du detta kungen de olika skalorna. Svaren anvands darefter till att anpassa dig med partners som Academic Singles menar att du skulle passa bra forbund med.

Nar du ar fullstandig med rangordningsdelen av personlighetstesten far du tata i lite grundligt information ifall dig sjalv. Detta inkluderar bland annat fornamn, fodelsedatum, var du bor och ifall du har barn. Utover detta kommer du Finland kvinnor att bli ombedd att karakterisera ditt utseende (ogonfarg, harfarg, osv.) och darutover fylla i vilket sysselsattning du inneha och din arsinkomst.

Det ska fortydligas att det ej ar alla dessa fragor som maste besvaras. Slutligen far du meddela en aning om ditt forhallande till rokning och sprit. Du kan samt tillagga ett personligt kungorelse kungen slutet, dar fragan som du ska svara ar nedandstaende: ”Vad skulle du helst samspraka ifall hela natten?”

Innan du avslutar personlighetstesten kommer du att bli ombedd att kryssa i tvenne rutor. I Genom att kryssa i den forsta rutan godkanner du den personliga meddelandetjansten som Academic Singles har. Detta ar en funktion som gor att din profil blir mer synlig i och med matchningarna standigt uppdateras med sidoaktiviteter som du gor och baksida av underben du gor i ovrigt.

Genom att kryssa pro den andra rutan godkanner du Academic Singles regler och kriterium ocksa deras integritetspolicy. Vi ska ta oss en narmare titt pa dessa parametrar och kungen integritetspolicyn vidare slutet av den har recensionen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *