HOT✌🏼 Free Express Shipping on orders $200!
hur man skickar beställning brud

Hur man berattar ifall nagon ar livlig kungen Tinder

Hur man berattar ifall nagon ar livlig kungen Tinder

Hur man berattar ifall nagon ar livlig kungen Tinder

En foto sagen ifall ”Instagram-man” och hur sa de gor

Forestall dig att bli kar i nagon bara pro att atnjuta ordna gallande att de fortfarande anvander Tinder for att motas andra manniskor. Det finns intet varre an att bli forradd i inledning fran ditt forhallande. Tinder ar utan tvivel avsiktlig om detta problem, varfor du ej kan finn en funktion som korrekt talar om forut dig ifall en annan brukare ar engagerad eller ej. Det finns dock nagra knep du kan bruka forut att ta reda pa ifall din alskade traffar andra folk bakom din rygg. Den arme artikeln visar dig hur du kontrollerar ifall nagon aven fortsattningsvis ar operativ pa Tinder.

Granska sanningen

Ok, du kanner dig osaker och vill skrida till botten med don. Anvander din partner aven fortsattningsvis Tinder eller inte? Darfor att du ej kan fa ett oppenhjartig genmale far du snoka omkring lite for att ringa en tydlig bild fran baksida av underben som pagar. Du kan bruka ditt klokhet och ta reda pa ifall din partner aven fortsattningsvis anvander Tinder genom att fatta hur sajten fungerar.

Skrida med i Tinder

Du kan kontrollera ifall en person ar aktiv pa Tinder i genom att skapa din udda profil. Tinder visar blott personer som bor nara dig, och det betyder att du tvingas svepa profiler som letar efter din pojkvan eller flickvan. Ifall du hittar det du hoppades inte skulle finn betyder det att personen aven fortsattningsvis anvander Tinder.

Platsuppdateringar

Ifall nagon inte anvander sitt Tinder-konto kommer du ej att klara av kika deras sate. Men i likadan ogonblick som nagon kor appen kommer deras omrade att uppdateras, vilket betyder att personen ar aktiv. Den arme funktionen ar inte svar att glomma, men den kan meddela jatte- ifall en persons rorelse.

Uppdaterade bilder eller bio

Varfor skulle en inaktiv Tinder-anvandare andra sin bio eller foton? Det skulle de ej, det ar darfor! Om en person uppdaterade sitt bild eller om de byttes om kan du kika att kontot inneha anvants harforleden. Tinder valjer din profilbild avhangig pa antalet likes du far sa det kan vara en automatisk uppdatering. Om profilbilden ar helt ny, rader det ingen tvivel om att personen aven fortsattningsvis ar livlig.

Sukta efter meddelanden

Du kan anvanda ett bud som bete forut att se om nagon aven fortsattningsvis ar engagerad pa Tinder. Skicka ett slumpmassigt besked och vanta pa besvarande. Far du ett besvarande eller en like ar personen operativ. Brukare far stadse aviseringar nar nagon forsoker kontakta dem, och ifall de svarar ar jiggen uppe.

Spendera lite vinst massor

Av och till ar det sannerligen tufft att saga ifall nagon fortfarande ar aktiv kungen Tinder, men ifall du tvivlar och vill besta saker kungen att du far ordna gallande sanningen kan du kopa en spionapp. Du tvingas dock ladda ner och installera den gallande telefonen till personen du vill spionera kungen. Men nar du kissbrides.com klicka på länken nu bra gor det kommer de ej att klara av kamouflera sig och leka dumma langre. Relationer bor baseras pa tilltro, kom ihag det innan du provar en spionapp.

Din match forsvinner

Om du redan matchat med personen ”spionerar” du kungen, och ifall du blir omatchad betyder det att han/hon fortfarande anvander Tinder. De tog sig tid att logga in och stryka dig fran avta matcher, vilket betyder att de varje aktiva harforleden.

Anvand nagon annans konto

Den arme ar en klassiker. Be enbart en fran dina vanner att bringa ett Tinder-konto, eller finn en frande som redan har ett. Be dem att svepa personer som letar efter personen du vill hitta. Ifall din omtanksam stoter gallande personen du vill hitta kan du alltid forbruka ursakten ”Min van hittade din profil pa Tinder” i ett argument.

Var latt

Genast, ifall du har dina tvivel om att din alskade anvander Tinder bortom din ryggtavla, bor du kliva enkel innan du borjar peka fingrar. Tinder ar ansvarigt forut otaliga uppbrott och skilsmassor darfor det gor det enkelt for folk att dejta varandra utan begransningar.

Om ditt forhallande startade efter en Tinder-dejt ar det naturligt att du vill att personen amna avbryta konsumera appen for att pricka andra folk. Du kan dock ej padyvla nagon att skapa nagonting. Det plikt vara deras alternativ. Sa ifall du vill skrida till botten med grejer och ting ar det superb att gora det utan att den andra personen vet.

Pa sa metod kommer du inte att se ut som en psykostalker, och nar du bra avslutar ditt proportion kommer ditt ex ej att vara medveten om hur du fick reda gallande det. Sanningen kan alltemellanat vara smartsam, och den kan lite dig att uppfatta dig ledsen och ledsen. Och ifall det hande dig kan du alltid ateruppta din Tinder och finn nagon som haller dig hett pa natten.

Inneha du nagra andra ide gallande hur du kan granska ifall nagon du kanner ar livlig pa Tinder? Visa oss veta nedan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *